Tag: инвалид

ВИДЕО: Градоначалник се преправил дека е инвалид, за да види како му работи администрацијата !

ВИДЕО: Градоначалник се преправил дека е инвалид, за да види како му работи администрацијата !

Како дел од необичниот општествен експеримент еден мексикански градоначалник се преправил во лице со инвалидитет за да, од прва рака, го тестира системот на јавни службеници. Откако добил бројни жалби ...