Tag: инвестиции

Србија: Вучиќ може и да го признае Косово, само зависи што ќе добие за возврат ?!

Српскиот претседател Вучиќ најави инвестиции од 10 милијарди евра за 4 години !

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ најави дека до крајот на оваа година ќе започне нов и досега најголем инвестициски и развоен циклус на државно ниво, вреден пет до 10 милијарди ...