Tag: исшкрта

ФОТО: Првата табла со новото име, заврши неславно – Исшкртана и уништена !

ФОТО: Првата табла со новото име, заврши неславно – Исшкртана и уништена !

Само што сѐ започна со поставувањето на новите табли со новиот назив на нашата држава, револтот кај граѓаните излезе на виделина, па поставените табли каде што пишуваше Република Северна Македонија ...