Tag: кастрација

Украина, хемиски ќе ги кастрира педофилите !

Украина, хемиски ќе ги кастрира педофилите !

Украинскиот парламент усвои нов закон со кој се вовоедува задолжителна хемиска кастрација за сексуални престпаници, објави „Индепендент“. Законот е усвоен по неколку медиумски експонирани прикзани за злоставувања на малолетници. Украински ...