Tag: крст

ВИДЕО: Огромен дрвен крст исплива на брег на Флорида ! Божји знак или нешто друго ?!

ВИДЕО: Огромен дрвен крст исплива на брег на Флорида ! Божји знак или нешто друго ?!

Голем број верници и набљудувачи се собраа на една од плажите во Јужна Флорида откако на нејзиниот брег исплива огромен дрвен крст. Според пишувањата на американските медуми, некои од насобраните ...