Tag: кули

Расте бројот на заболени од рак, по падот на кулите близначки во Њујорк !

Расте бројот на заболени од рак, по падот на кулите близначки во Њујорк !

Жаклин Фебриле имала 26 години и работела во близина на Светскиот трговски центар кога на 11-ти септември 2001-ва година џихадисти ги срушија њујоршките „Кули близначки“. Денес, таа е една од ...