Tag: куче

Во Италија, полицијата откри и синџир за шверц на кучиња ?!

Во Италија, полицијата откри и синџир за шверц на кучиња ?!

Полицијата во Италија откри синџир за нелегална трговија со кученца, кои незаконски биле увезувани во земјата од Словачка, а потоа биле препродавани како домашни миленици користејќи фалсификувано педигре. Шверцерите плаќале ...