Tag: леброн

Леброн, најбогат НБА кошаркар, со заработка од скоро 90 милиони долари !

Леброн, најбогат НБА кошаркар, со заработка од скоро 90 милиони долари !

Пресижниот магазин „Форбс“ оваа недела објави листа од најплатените НБА ѕвезди во пресрет на новата сезона. Методологијата за пресметување на остварениот приход го зема предвид нивниот професионален договор за работа ...