Tag: лего

Кина: Уапсени криминалци кои произведувале лажни лего коцки вредни 30 милиони долари !

Кина: Уапсени криминалци кои произведувале лажни лего коцки вредни 30 милиони долари !

Кинеската полиција разоткри криминална група која е обвинета за производство и продажба на лажни лего коцки во вредност од 30 милиони долари. Полицијата ги претресе просториите на кинескиот произведувач на ...