Tag: мажи

Стотици мажи, жени и деца чекаат да се вратат во БиХ од бегалските кампови во Сирија – Никој не знае што работеле таму !

Стотици мажи, жени и деца чекаат да се вратат во БиХ од бегалските кампови во Сирија – Никој не знае што работеле таму !

Полициските агенции во Босна и Херцеговина добиле информации дека во три бегалски кампови во Сирија престојуваат стотина мажи и 160 жени и деца кои можат да се поврзат со БиХ ...

Тинејџер си го продал бубрегот за „Ајфон“ – Сега мора секој ден на дијализа !

„Сифилисот“ коси во Европа заради сексот меѓу мажите – Бројот на болни, зголемен за 70% !

Случаите на сифилис во Европа се зголемиле за 70 отсто од 2010 година, главно поради поризичниот секс помеѓу мажите. Ова се наведува во извештајот на Европскиот центар за превенција и ...