Tag: маска

ВИДЕО: Вака Анџелина Џоли се трансфрмира во лошата вештерка од филмот „Maleficent“ !

ВИДЕО: Вака Анџелина Џоли се трансфрмира во лошата вештерка од филмот „Maleficent“ !

Наскоро ќе се појави продолжетокот на популарниот филм на Дизни "Maleficent"  со Анџелина Џоли во главната улога. На официјалниот Инстаграм профил на Дизни се појави до сега невидена снимка од ...

Дошол маскиран како лик од филмот „Вресок“ да си ја подигне лото премијата од 158 милиони долари !

Дошол маскиран како лик од филмот „Вресок“ да си ја подигне лото премијата од 158 милиони долари !

Еден среќен добитник на 158 милион долари на лото во Јамајка се појави маскиран при предавањето на чекот, со цел неговите пријатели и членови на семејството да не дознаат за ...