Tag: мепсо

Тоа е Македонија: За да се вработи во МЕПСО, сестрата на најбогатиот Министер, извиси најдобриот студент на машински факултет !

Тоа е Македонија: За да се вработи во МЕПСО, сестрата на најбогатиот Министер, извиси најдобриот студент на машински факултет !

По информацијатa дека во МЕПСО се вработила сестрата на најбогатиот министер во владата на СДСМ и ДУИ Крешник Бектеши, на социјалните мрежи беше објавена информација дека за да се вработи ...