Tag: милијарда

Ќе ја сонуваме минималната плата од 1999 евра во некои земји од ЕУ !

Грците добија нова помош од една милијарда евра од ЕУ !

Европскиот фонд за финансиска стабилност (ЕФФС) и Европскиот механизам за стабилност (ЕМС) официјално го одобрија ослободувањето на новата транша финансиска помош за Грција. Траншата се состои од околу една милијарда ...

ВИДЕО: “Avengers-Endgame”, за една недела заработи милијарда долари !

ВИДЕО: “Avengers-Endgame”, за една недела заработи милијарда долари !

„Одмаздници: завршница“ го оствари најдоброто отворање во филмската историја, станувајќи прв филм кој заработил милијарда долари во првиот викенд од прикажувањето. Според податоците што ги објави „Марвел“, „Одмаздници 4“ заработи ...