Tag: мобилен

ВИДЕО: Мобилниот и експлодирал во лице, додека разговарала !

ВИДЕО: Мобилниот и експлодирал во лице, додека разговарала !

Жена која била вработена во индонезиската државна служба е повредена кога нејзиниот мобилен телефон експлодирал додека телефонирала. Нетиа (27) се здобила со изгореници од телефонот кој и бил приклучен на ...