Tag: мобилни

Папата во мај доаѓа во посета на Македонија !

Папата бара младите да не висат постојано на мобилните телфони !

Младите луѓе не треба да се цело време со мобилните телефони, рекол 82-годишниот папа Франциск, за време на средбата со група италијански тинејџери. „Ослободете се од зависноста од мобилните телефони“ ...