Tag: моторцикал

ФОТО: Излетал од пат и загинал а моторциклот му се закачил на жица за струја !

ФОТО: Излетал од пат и загинал а моторциклот му се закачил на жица за струја !

Мотоциклистот М.М. (22) загина во сообраќајна несреќа во селото Змињак, кај Богатиќ, кога изгубил контрола над јахамата и слетал од патот. Се наведува дека телото на несреќното момче, кое почина ...