Tag: мрежи

Трговската војна ги чинеше САД рекордни 7.8 милијарди долари !

За американска виза, ќе треба и доказ што сте пишувале за САД на социјалните мрежи !

Стејт департментот отсега ќе им налага на подносителите на барања за американска виза, да ги предадат и нивните кориснички имиња на социјалните мрежи, старите е-мејл адреси и телефонските броеви. Медиумите ...

ВИДЕО: Откриле кој ја убил, по последната фотографија објавена на социјалните мрежи !

ВИДЕО: Откриле кој ја убил, по последната фотографија објавена на социјалните мрежи !

Дваесет и четири годишната Валери Рјас од Њујорк се фотографирала со своето момче Хавијер во аптека, не знаејќи дека тоа ќе биде нејзината последна фотографија објавена на друштвените мрежи. Токму ...