Tag: награда

100.000 евра награда за ракометарите на „Вардар“ како награда од Град Скопје, и 32.000 евра за дочек !

100.000 евра награда за ракометарите на „Вардар“ како награда од Град Скопје, и 32.000 евра за дочек !

Град Скопје ќе ги награди ракометарите на Вардар со 6 милиони денари за освоената титула во Лигата на шампиони, а дочекот на Плоштад Македонија, организиран во нивна чест ќе чини ...

Дошол маскиран како лик од филмот „Вресок“ да си ја подигне лото премијата од 158 милиони долари !

Дошол маскиран како лик од филмот „Вресок“ да си ја подигне лото премијата од 158 милиони долари !

Еден среќен добитник на 158 милион долари на лото во Јамајка се појави маскиран при предавањето на чекот, со цел неговите пријатели и членови на семејството да не дознаат за ...