Tag: небо

ВИДЕО: Чудна дупка на небото, над Емирати ! Никој не знае природен феномен ли е, или натприродна сила !

ВИДЕО: Чудна дупка на небото, над Емирати ! Никој не знае природен феномен ли е, или натприродна сила !

Пред неколку дена на небото над Обединетите Арапски Емирати се појавила чудна дупка, а бројни корисници на социјалните мрежи изразиле сомнение дека станува збор за инвазија на вонземјани. Изминатите денови ...