Tag: он лајн

Вчера силувана малолетничка во Штип !

САД: Уапсени 1700 педофили кои барале жртви на интернет !

Американското Министерство за правда бјави дека се уапсени 1.700, според наводите онлајн криминалци поврзани со порнографија со деца, за време на двомесечната операција во целата земја, пренесоа медиумите. Операцијата "Скршено ...

Mакедонците сакаат он-лајн шопинг – Лани потрошиле 23 милиони евра повеќе во споредба со 2018 !

Mакедонците сакаат он-лајн шопинг – Лани потрошиле 23 милиони евра повеќе во споредба со 2018 !

Македонските граѓани лани потрошиле 133,7 милиони евра онлајн и што е за 23,8 милиони евра или 17,8 отсто повеќе во однос на претходната година. Повеќе се купувало од странски веб ...