Tag: педофили

Украина, хемиски ќе ги кастрира педофилите !

Украина, хемиски ќе ги кастрира педофилите !

Украинскиот парламент усвои нов закон со кој се вовоедува задолжителна хемиска кастрација за сексуални престпаници, објави „Индепендент“. Законот е усвоен по неколку медиумски експонирани прикзани за злоставувања на малолетници. Украински ...

Вчера силувана малолетничка во Штип !

САД: Уапсени 1700 педофили кои барале жртви на интернет !

Американското Министерство за правда бјави дека се уапсени 1.700, според наводите онлајн криминалци поврзани со порнографија со деца, за време на двомесечната операција во целата земја, пренесоа медиумите. Операцијата "Скршено ...