Tag: Пино

ВИДЕО: Две лица приведени оти извикувале „Македонија“ додека поминувале возила на НАТО !

ВИДЕО: Две лица приведени оти извикувале „Македонија“ додека поминувале возила на НАТО !

Маја Трпковска, мајката на убиениот Пино Секондо била уапсена, а потоа ослободена, бидејќи како што вели, на плоштадот во Скопје викала ,,Македонија, Македонија”, додека поминувале возила од НАТО. ,,Ме качија ...

Мајката на исчезнатото момче Пино, добила пријава од премиерот Заев за вознемирување ?!

Мајката на исчезнатото момче Пино, добила пријава од премиерот Заев за вознемирување ?!

Мајката на исчезнатото момче Пинета Секондо – Пино, Маја Трпковска, вели дека премиерот, Зоран Заев, ја пријавил за вознемирување. На вчерашниот протест пред Собранието, Трпковска повторно побара од истражните органи ...