Tag: поздрав

ХИТ ВИДЕО: Поздрав од Зоки „Северномакедонскиот“ до бугарскиот премиер Борисов, преку Пендаровски !

ХИТ ВИДЕО: Поздрав од Зоки „Северномакедонскиот“ до бугарскиот премиер Борисов, преку Пендаровски !

На социјалните мрежи се споделува видео од средбата на Пендаровски и Борисов во Сараево. Македонскиот претседател му приоѓа на Борисов и се прегрнуваат. По ова на видеото се слуша како ...