Tag: поротник

По скоро 3 години, судскиот процес „Тортура“ против Мијалков за насилство при апсење врз Љубе Бошковски почнува од почеток, заради оставка на поротник !

По скоро 3 години, судскиот процес „Тортура“ против Мијалков за насилство при апсење врз Љубе Бошковски почнува од почеток, заради оставка на поротник !

Судскиот процес за тортура и нечовечко постапување при апсењето на Љубе Бошкоски во 2011 година по наредба на обвинетиот Сашо Мијалков по две и пол години се враќа на почеток, ...