Tag: програмери

Компјутерските програмери со највисоки плати од 1000 евра !

Компјутерските програмери со највисоки плати од 1000 евра !

Во Македонија најдобро заработуваат програмерите и вработените во воздухопловен транспорт, може да се види од податоците на Државниот завод за статистика. Вработените во секторот воздухопловен транспорт во ноември лани имале ...