Tag: продажба

ВИДЕО: Мексико продава 82 запленети мафијашки автомобили вредни 1.5 милиони долари !

ВИДЕО: Мексико продава 82 запленети мафијашки автомобили вредни 1.5 милиони долари !

Аукцијата на 82 луксузни автомобили , запленети од нарко картелите во Мексико , е закажана за во недела.Почетната цена за сите автомобили е околу 1,5 милиони долари. Шефот на неодамна ...

Повлечени лежалки за бебиња – Усмртиле 32 бебиња !

Повлечени лежалки за бебиња – Усмртиле 32 бебиња !

Милиони лежалки за бебиња од призводителот Fisher-Price се повлечени од продажба по смртта на најмалку 32 бебиња,објави американската комисија за безбедбност на потрошувачите. ,,Смртта на бебињата настанала во лежалките од ...

Грузијци сакале да продадат 40 грама радиоактивен ураниум за 2.8 милиони долари !

Грузијци сакале да продадат 40 грама радиоактивен ураниум за 2.8 милиони долари !

Грузиските власти уапсија двајца мажи , кои се обидувале да продадат радиоактивен ураниум за 2,8 милиони долари. Кај нив биле пронајдени над 40 грама ураниум-238. На шверцерите им се заканува ...

САД од продажба на оружје заработиле 222 милијард долари – Русија ја претекна Британија !

САД од продажба на оружје заработиле 222 милијард долари – Русија ја претекна Британија !

Соединетите држави остануваат светски лидери по продажба на оружје, додека Русија ја престигна Британија и е на второ место. Во годишниот извештај на Меѓународниот институт СИПРИ во Стокхолм се прецизира ...