Tag: Работа

ЦИА во странски весник објави оглас за вработување на агенти !

ЦИА во странски весник објави оглас за вработување на агенти !

Американската Централна разузнавачка агенција - ЦИА, во британскиот неделник "Economist" објавила оглас за работа, во кој бара "високоефикасни, патриотски професионалци со различни потекла, вештини и животни искуства".Успешните кандидати треба да ...

Јапонските газди воведуваат половина час оправдано спиење на работа за вработените !

Јапонските газди воведуваат половина час оправдано спиење на работа за вработените !

Јапонските работодавачи одлучија спиењето на работното место да стане дел од работните обврски на секој вработен.Тоа не значи дека вработените ќе спијат на работното место туку ќе добијат соба за ...

Државата вработува ! Објавени огласи за нови 120 лица низ државни фирми !

Државата вработува ! Објавени огласи за нови 120 лица низ државни фирми !

Во новата 2019 година јавни претпријатија, агенции, установи и други државни институции распишаа огласи за вработување на повеќе од 120 лица. Јавното претпријатие за државни патишта распиша оглас за вработување ...

Пожар пеплоса дел од зграда во Штип.

Ако барате работа во Германија, еве што се бара и што најмногу се плаќа !

Република Германија се соочува со страшен дефицит на работна сила. Иако добар дел од Балканот се пресели на работа во Германија, таму сеуште недостасуваат над 1 милион работници. Дали знаете ...

Page 3 of 3 1 2 3