Tag: раце

ХИТ ФОТО: “Стој на раце” на израелскиот амбасадор во кабинетот на Пендаровски !

ХИТ ФОТО: “Стој на раце” на израелскиот амбасадор во кабинетот на Пендаровски !

Израелскиот амбасадор, Дан Орјан, за време на средбата со претседателот Стево Пендаровски во неговиот кабинет ги покажа своите спортски вештини. Претседателот Стево Пендаровски ја објави таа фотографија на својот Фејсбук ...