Tag: самоубиство

Фрида, ќерката на боксерот Џорџ Форман изврши самоубиство !

Фрида, ќерката на боксерот Џорџ Форман изврши самоубиство !

Фрида Форман, поранешна професионална боксерка и ќерка на Џорџ Форман, еден од најдобрите светски боксери во тешка категорија, изврши самоубиство во семејната куќа. Таа е пронајдена мртва во нејзината куќа ...

Србија: 12.годишно дете се самоуби заради лоши оценки и критики од родителите !

Србија: 12.годишно дете се самоуби заради лоши оценки и критики од родителите !

12-годишно дете од едно село во јужна Србија извршило самоубиство, пукајќи си во уста со пиштолот на својот татко. Покрај неговото безживотно тело е пронајдено и проштално писмо упатено до ...