Tag: свештеник

Свештеник ќе прави масовен егзорцизам со хеликоптер, прскајќи осветена вода врз град со 300.000 жители ?!

Свештеник ќе прави масовен егзорцизам со хеликоптер, прскајќи осветена вода врз град со 300.000 жители ?!

Монсињор Рубен Дарио Монтоја е бискуп во Буенавентура, најголемиот пристанишен град на пацифичкиот брег на Колумбија, со повеќе од 300 илјади жители. За спасение на душите на граѓаните бискупот овој ...

БИЗАРНО: Американски свештеник кој бараше смртна казна за абортус, со години ја силувал внуката !

БИЗАРНО: Американски свештеник кој бараше смртна казна за абортус, со години ја силувал внуката !

Американскиот свештеник , кој јавно се залагал за воведување смртна казна за жените кои абортираат , е обвинет за сексуално злоставување на својата 13 годишна внука. Пасторот Стивен Братон две ...

ВИДЕО: Во Канада, маж го нападнал свештеникот додека држел миса !

ВИДЕО: Во Канада, маж го нападнал свештеникот додека држел миса !

Католичкиот свештеник бил избоден пред десетина шокирани верници во текот на утринската миса во црквата Свети Јосип во Монтреал во Канада. Полицијата во Монтреал соопштила дека по повикот утрово во ...