Tag: сендвич

ВИДЕО: Ќебапчилница во Травник, направила сендвич со 2160 ќебапи ?!

ВИДЕО: Ќебапчилница во Травник, направила сендвич со 2160 ќебапи ?!

Познатата травничка ќебапчилница „Хари“ во БиХ вчера ја претстави најголемата порција ќебапи досега. Во огромна лепиња работниците од ќебапчилницата послужија 2.160 ќебапи кои бесплатно им ги дадоа на граѓаните на ...

Пратеник во Словенија си поднел оставка откако кажал дека украл сендвич ?!

Пратеник во Словенија си поднел оставка откако кажал дека украл сендвич ?!

Словенечкиот пратеник Дариј Крајчич од владејачката партија Листа на Маријан Шарец поднесе оставка откако во Парламентот раскажал дека украл сендвич. Нов во политиката, 54-годишниот Крајчич за време на седница раскажал ...