Tag: сифилис

Тинејџер си го продал бубрегот за „Ајфон“ – Сега мора секој ден на дијализа !

„Сифилисот“ коси во Европа заради сексот меѓу мажите – Бројот на болни, зголемен за 70% !

Случаите на сифилис во Европа се зголемиле за 70 отсто од 2010 година, главно поради поризичниот секс помеѓу мажите. Ова се наведува во извештајот на Европскиот центар за превенција и ...