Tag: снег

ВИДЕО: Падна снег во Австралија !

ВИДЕО: Падна снег во Австралија !

Во делови на јужен Квинсленд падна снег , што е исклучително ретка појава во овој дел од Австралија.Со снегот дојдоа и ниски температури и силни ветрови , невообичаени за овој ...

Падна снег во Лас Вегас, градските власти не знаат како да исчистат 2 сантиметри снег !?

Падна снег во Лас Вегас, градските власти не знаат како да исчистат 2 сантиметри снег !?

Властите во САД донесоа одлука за затворање на главните собраќајници кои ги поврзуваат Лас Вегас, Лос Анџелес и Феникс за да го исчистат снегот. Иако необично за југозападниот дел на ...

Page 1 of 3 1 2 3