Tag: Сопирачки

ВИДЕО: Тестирани првите сопирачки за автомобил направени со 3Д печатар !?

ВИДЕО: Тестирани првите сопирачки за автомобил направени со 3Д печатар !?

На почетокот на годинава компанијата Bugatti објави дека почнува со развој на првите 3Д печатени сопирачки. Пред крајот на годината најголем дел од работата е завршен и плочките на сопирачките ...