Tag: Странци

Хрватската полиција казнила тројца странци оти возеле со над 245 километри на час !?

Хрватската полиција казнила тројца странци оти возеле со над 245 километри на час !?

Сообраќајната полиција во Хрватска казни тројца странски државјани кои на автопат се движеле со брзина од 245, 242 и 236 километри на час. За време на редовна контрола, полициските службеници ...

На Чесите не им се допаѓа што во земјата живеат многу странци !

На Чесите не им се допаѓа што во земјата живеат многу странци !

Се поголем број Чеси сметаат дека во оваа земја живеат премногу странци, покажуваат резултатите од истражувањето на јавното мислење кое во текот на март го спроведе институцијата CVVM. Според резултатите ...