Tag: струја

ВИДЕО: Дел од Менхетен во Њујорк, неколку часови без струја !

ВИДЕО: Дел од Менхетен во Њујорк, неколку часови без струја !

Голем дел од њујоршки Менхетн остана без струја, а локалната компанија за снабдување со електрична енергија објави неколку часа потоа дека ситуацијата полека се враќа во нормала. Најпогоден бил западниот ...