Tag: талат

Од денес и официјално сме „Република Северна Македонија“ !

Распишани претседателските избори во Македонија !

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, попладнево ги потшишал решенијата за распишување на шестите претседателски избори.Покрај претседателските избори на 21 април годинава, во Охрид и Ново Село и Дебар ќе се ...