Tag: темза

ВИДЕО: Кит залутал во Темза во Лондон ?!

ВИДЕО: Кит залутал во Темза во Лондон ?!

Кит долг најмалку пет метри, бил вчера забележан во реката Темза блиску Лондон, скоро една година откако во близина на британската престолнина бил виден бел кит. https://twitter.com/BenTM1973/status/1181222870992773122 „Ние сме 99,99 ...

Лондон: Толку користат дрога, што таа завршува и во реката Темза па го трујат и водниот свет !

Лондон: Толку користат дрога, што таа завршува и во реката Темза па го трујат и водниот свет !

Жителите на Лондон, изгледа, малку се занеле кога станува збор за злоупотребата на кокаин, а градските станици за прочистување на вода не успеваат добро да го исфилтрираат, така што дрогата ...