Tag: титаник

ВИДЕО: Бактериите и солта, го уништуваат „Титаник“ на дното на океанот !

ВИДЕО: Бактериите и солта, го уништуваат „Титаник“ на дното на океанот !

Првпат во последните 14 години, организирана е нуркачка мисија кон остатоците од бродот Титаник кој повеќе од 100 години лежи на дното на Алтантикот. Нуркачите откриле дека поради силните океански ...