Tag: фенери

Нема веќе туристички прошетки низ улицата на „Црвените фенери“ во Амстердам !

Нема веќе туристички прошетки низ улицата на „Црвените фенери“ во Амстердам !

Градските власти во Амстердам објавија дека веќе нема да дозволуваат организирани туристички обиколки до познатата Улица на црвените фенери.Амстердам, како една од најпознатите европски туристички дестинации, често се соочува со ...

Двајца словенци од проституција заработиле 14 милиони евра !

Секс индустријата пропаѓа во Амстердам ! Слаб профит и интерес за проститутки !

Многу жени кои го продаваат своето тело во Амстердам, се повеќе се мачат да привлечат муштерии кои сакаат да платат, затоа што нивните излози ги сокриваат туристи кои прават селфи ...