Tag: фунти

Британскиот Парламент го отфрли договорот со ЕУ – Ќе се гласа и за доверба на Владата !

Со или без договор, Британија треба да плати милијарда фунти на ЕУ за излез !

Европската унија очекува од Велика Британија да ги подмири сите финансиски обврски и во случај на Брегзит без договор, изјави денеска портпаролката на Европската унија Мина Андреева. Изјавата доаѓа откако ...

БИЗАРНО: Потрошил 60.000 фунти за да направи операции, за да личи на змеј ?!

БИЗАРНО: Потрошил 60.000 фунти за да направи операции, за да личи на змеј ?!

Тијамат Лижон Медуса потрошил најмалку 60.000 фунти на пластични операции и комплетна промена на своето тело. Тука не станува збор за класични пластични операции како зголемување на усни и тн. ...