Tag: шише

На аеродромот во Сан Франциско, нема веќе вода во пластични шишиња !

На аеродромот во Сан Франциско, нема веќе вода во пластични шишиња !

На меѓународниот аеродром во Сан Франциско ќе биде забранета продажбата на пластични шишиња со вода. Одлуката стапува во сила на 20 август, објави „Сан Франциско хроникл“. Новото правило ќе важи ...