Tag: џорџ

Фрида, ќерката на боксерот Џорџ Форман изврши самоубиство !

Фрида, ќерката на боксерот Џорџ Форман изврши самоубиство !

Фрида Форман, поранешна професионална боксерка и ќерка на Џорџ Форман, еден од најдобрите светски боксери во тешка категорија, изврши самоубиство во семејната куќа. Таа е пронајдена мртва во нејзината куќа ...