ПОПУЛАРНО

Нов асфалт за патот Виница -Лески-Зрновци, инвестиција вредна 10 милиони денари

Нов асфалтен слој денеска се поставува на најфреквентната сообраќајница, регионалниот пат Виница-Зрновци. Инвестицијата е на општина Виница во износ од  десет милиони денари. Должината на поставување на новиот...

Read more

НАЈНОВИ ВЕСТИ

СПОРТ

ШТИП

РЕГИОН

МАКЕДОНИЈА

СВЕТ